Uppladdningsvecka

Hej på er!

Nästa vecka blir en kort vecka då det är studiedag på onsdagen. På torsdag ska vi på utflykt till handelsplatsområdet och gå på Digipuls-utställningen.

På torsdag kommer att gå fram och tillbaka till handelsplatsområdet så tänk på att ha kläder efter väder, skor som är bra att gå i och en ryggsäck att bära i. Vi går från skolan runt 9 och tar fruktpaus innan vi går in på Digipuls. Tips från Digipuls är att man har kläder som är lätta att röra sig i, vattenflaska och ev inneskor. Vi kommer att stanna kvar och äta på Digipuls. Det blir kyckling/pasta sallad. Eleverna behöver ha med sig en låda att äta ur och bestick. När vi går tillbaka kommer vi att stanna till och passa på att ha lite No ute i naturen. Enligt önskemål så passar vi också på att fika. Så packa gärna ner en liten fika som man kan tugga på ute i naturen.

På fredag morgon vid 8.00 så är det testuppkoppling mot Vi i femman. Där kommer vi att möta programledaren Emmy och se så att allt fungerar som det ska inför tisdag veckan efter.

Trevlig helg!

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.