Bildbomb och info

Jag får nog börja med att tack för alla trevliga utvecklingssamtal. Det är kul att få ser er ibland, även om det bara är på skärm. Jag ser fram mot att få möte er här i skolan på föräldramötet den 28 april. Då ska vi titta på en liten film om betygen som kommer till hösten och så ska ni få möjlighet att ta del av lite av det som vi håller på med här i skolan under dagarna.

På tisdag är det dags för denna duktiga klass att ta sig an Vederslövs skola från Växjö i semifinal i Vi i femman. Även denna gång kommer vi att vara på skolan. Jag är galet stolt över dem och hur de tar sig an denna uppgift. Själv var jag helt slut efter förra tisdagen. Naturligtvis blir klassen uppmärksammade från olika håll för sin fantastiska insats. Tidningen har varit på besök och Peje från P4 var i klassen innan sändning förra tisdagen. Nu på tisdag, efter sändningen, så kommer ett par kommunpolitiker på besök. Det är så kul att deras insats uppmärksammas.

Under nästa vecka har vi trafikvecka i skolan. Vi passar på att ta en paus på onsdag och cyklar ifrån skolan på en liten utflykt. Vi samlas i skolan på morgonen och har en liten aktivitet innan vi cyklar iväg till Haganäsparken. Vi kommer att cykla tillsammans med de andra 5:orna och är borta hela dagen. Eleverna behöver ha med sig cykel och cykelhjälm. De ska också packa en ryggsäck med frukt, dricka och en liten fika. Vi kommer att grilla hamburgare till lunch. Kläder efter väder. Om någon har problem med att fixa cykel så hör av er.

Jag ber om ursäkt att jag inte har hunnit lägga ut några bilder från vårt besök på Digipuls. Det var fantastiskt kul. Här kommer en bildbomb. Titta och njut!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *