Mycket info!

Hej på er!

Nu är det bara tre veckor kvar innan det är dags för sommarlov. Vi har en hel del saker som vi ska försöka avsluta och få ihop innan dess. Eleverna är som vanligt helt fantastiska och kämpar verkligen på här i slutet.

I tisdags var Tove och Linnea från regionteatern här och gjorde en teater tillsammans med eleverna. Vi började redan vid 9 tiden och var inte klara för premiären förrän vid halv 2. En svettig men rolig dag. Det är verkligen härligt att alla se att alla deltar fast man inte är helt bekväm med att spela teater.

Detta bildspel kräver JavaScript.

På onsdag har vi idrott på morgonen följt av skoljoggen vid 9. Efter det blir det en snabbdusch så vi hinner fylla matlådor och packa in saker innan vi åker till Ryssby för att ta del av vår belöning. Eleverna ska ha med sig en matlåda och bestick. Vi fyller på matlådorna med pastasallad med kyckling här på skolan innan vi hoppar på bussen. De får även en liten dricka och en frukt med sig. Vill man ha med eget fika går det bra. Det kan vara bra med något extra att dricka. Kläder efter väder då vi troligtvis kommer att vara ute. Bussen går från skolan 10.30 och vi är tillbaka ca 14.45.

Vi har även planerat in en resa till Växjö för alla 5:or den 8 juni. Denna gång ska vi åka tåg. Då samlas vi på tågstationen kl. 7.45. Vi kommer att besöka Växjö museum men eleverna får även tid att ta en tur på stan. Vi är tillbaka i Älmhult kl. 14.52.

Båda dessa dagar förlängs lite för eleverna och vi kommer att kompensera dem under nästa läsår.

Den nya eleven kommer på besök till oss den 31 maj och är med klassen under förmiddagen. Han kommer att stanna och äta med oss innan han åker igen.

Sista skoldagen är eleverna i skolan 8.00 – 11.00.Vi kommer att samlas i klassrummet på morgonen och gå till idrottshallen och titta på 6:ornas uppträde. Därefter återsamlas vi i klassrummet för lite gemensamma aktiviteter innan vi går på sommarlov.  Skolbussarna går hem 11.15.

Jag bifogar en liten lista med det vi ska hinna med:

25/5                  Skoljoggen + Utflykt till Ryssby

26+27/5           LOV

31/5                  Deckarna klara + Träff i Bökhult 17:30

1/6                    Engelska prov

2/6                    KM i friidrott

3/6                    Lägenheterna klara

6/6                    LOV

8/6                    Utflykt Växjö

10/6                  Skolavslutning

Trevlig helg!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *