Info, info, info

Hej på er!

Här kommer lite info om vad som kommer att hända i klassen framöver. Det är både prov och utflykter. Det kommer också lite info om vad vi har pratat om i klassen i veckan.

Vecka 37

Onsdag 14/9   Studiedag

Vecka 39

Onsdag 28/9 So-prov

Torsdag 29/9 Klassen ska till Haganäs och simma

Vecka 40

Torsdag 6/10 Biologi prov

Vecka 41

Måndag 10/10 Inlämning bilduppgift

Fredag 14/10 Vetenskapshuset

Vecka 42/43

Prov i hem och konsumentkunskap

Vecka 44 

Höstlov

Det har bitvis varit lite stökigt bland eleverna i klassen i uppstarten av terminen. Idag har jag och Dennis haft en diskussion med flera elever i klassen om språkbruket och attityderna. Vi har vid flera tillfällen hört elever använda ett grovt språk mellan varandra och det har inte slutat trots att vi har tagit upp det. Attityden mot varandra har inte heller varit helt ok. Det knuffas och stökas lite allmänt. Nu har vi sagt att det blir nolltolerans mot både språk och attityder. Vi ser gärna att ni prata med ert barn hemma om hur de upplevt uppstarten av terminen. Har ni några frågor så får ni gärna höra av er.

Ni är otroligt snabba på att svara så jag har redan bokat in de flesta utvecklingssamtalen. Har ni frågor som gäller de ämnen som jag inte har i klassen så maila dem gärna innan eller boka tid med undervisande lärare under v. 48. Mer info om utvecklingsminglet den veckan kommer sen.

Ha en trevlig helg!

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *