Vi har kommit in i December…

Lite svårt att säga hur det gick till men vi är redan i December. Eleverna är klara med de muntliga nationella proven i engelska och svenska. Vi håller på med matten och är klara med dem i nästa vecka.

Vi har haft temadag om plast med alla 4-6. Där arbetade eleverna i blandade grupper med olika stationer som alla handlade om plast.

Detta bildspel kräver JavaScript.

I No har vi nu avslutat arbetet med sinnena och ljus och ljud. Vi kommer att hinna starta upp ett arbete med kraft och rörelse. Här kommer vi också att programmera lite och använda våra Dash and Dot. I So är vi klara med Norden och har gått vidare till Historia och Stormaktstiden. Det arbetsområdet kommer att sträcka sig till efter jullovet. I matten har vi börjat på ett nytt kapitel som kommer att handla om skala, area och volym.

Till sist vill jag passa på att tacka för att det blev en anmälan till årets innebandydisco. Det var uppskattat bland eleverna och det är ett helt gäng som kommer att vara med och spela. Eleverna har pratat ihop sig lite här i skolan.

Ha en trevlig andra advent!

/ Tessan

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *