Vilken vecka!

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Det har varit en mycket speciell och mycket snabb vecka som avslutades på ett helt otroligt sätt i fredags.

I tisdags vann klassen semifinalen i Vi i femman och vi gick vidare till finalen i fredags. Det blev inte mycket uppladdning då vi sedan innan hade planerat in en trafikdag på onsdagen. Då cyklade vi till Haganäsparken och hade en utedag med olika aktiviteter som hade trafik i fokus. Till lunch grillade Dennis hamburgare till hela gänget. Vi hade också lite fria aktiviteter innan vi cyklade hem och fikade upp den sista fikan.

Detta bildspel kräver JavaScript.

I fredags gick hela dagen till ”Vi i femman”. Vi hade besök av radio, tidningar och tekniker. Det  kom och gick folk hela dagen och det kommer att fortsätta i nästa vecka. Då kommer kommunikationsansvarig från kommunen ut och pratar med eleverna. Det ligger en lapp i elevernas väska som jag gärna vill att ni skriver under och lämnar in på måndag. Vår rektor kom naturligtvis och gratulerade oss och under nästa vecka bjuder hon klassen på en pizzalunch. Jag återkommer med dag men det lutar åt att det blir på torsdag. På tisdag får vi reda på om vi är en av de 3 klasser som kommer vidare till TV-finalen.

Men vilken dag vi hade i fredags! Jag är helt galet stolt över detta gäng. Jag säger alltid att de är bäst och nu har jag faktiskt också bevis på att jag är lärare till Kronobergs bästa klass.

Njut av helgen och era fantastiska barn!

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *