Nedräkning inför lovet

Jag tror att vi alla är lite småslitna efter förra veckan och vi försöker gå ned för landning innan lovet. Idag blev det klart att klassen inte är en av de tre lagen som gick vidare till riksfinalen i Vi i femman. Lite synd men jag vet ändå att de är bäst! Det är lite smått fantastiskt att få vara lärare i Kronobergs bästa klass.

Då vädret inte riktigt är med oss denna veckan så kommer det att bli lite ändringar. På torsdag bjuder Elisabeth (vår rektor) hela klassen på pizza. Eleverna har fått välja själva men vi beställer och äter på skolan istället för att gå ner till byn och äta.

Vi kommer inte heller att gå till Bökhult på fredag utan stannar kvar uppe på skolan. Dennis kommer fortfarande att fixa maten och det blir hamburgare. Eleverna får ta med sig gofika till eftermiddagen så tar vi och tittar på en film och myser som avslutning innan påsklovet istället.

/ Tessan

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *