Påsklov

Nu har det hunnit bli dags för påsklov. De sista veckorna har vi hunnit med en hel del och de har också gått riktigt fort. Vi avslutade veckan med att äta riktigt gott. I torsdags beställde vi pizza och åt på skolan. Det var vår rektor som passade på att bjuda oss på det för att vi vann regionfinalen i Vi i femman. Vi skickar ett stort tack till Elisabeth. I fredags skulle vi ha varit i Bökhult men vädret ställde till det. Vi stannade kvar uppe på skolan istället. Dennis (vår grillmästare) stekte hamburgarna i skolan och vi åt i klassrummet. Naturligtvis hade vi lite extra goda tillbehör till hamburgarna. Vi avslutade dagen med lite filmmys.

När vi kommer tillbaka efter lovet så kommer eleverna att ha idrott ute. Tänk på att ta med klädet efter väder. Det kan fortfarande vara lite kallt på morgonen. Då vi har haft mycket annat så har vi bestämt att vi flyttar fram So-provet till vecka 17. Jag har lagt ut en lista på teams med vad de ska kunna inför provet. Jag har också fyllt på med begrepp i No- listan.

Naturligtvis har vi planerat in en del saker även efter lovet. Mer info kommer när det närmar sig.

28/4 So-prov och Föräldramöte 16.00

3/5 Utställningen Sjukt smart i Växjö

12/5 Studiebesök på fritidsgården Fenix.

17/5 Teater – Regionteatern kommer till skolan

2/6 Kommunmästerskap

8/6 Växjö

Jag hoppas att ni alla får en riktigt härlig ledighet.

Glad Påsk!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *