Nu är det äntligen vår!

Då var skolan igång igen efter påsklovet. Jag hoppas att ni alla har vilat upp er ordentligt och haft tid att njuta av det fina vädret.

Eleverna har bestämt sig för att de vill utöka sin klasskassa lite till och denna gång vill de sälja New Body. Ett stort tack för att ni stöttar och hjälper till. Jag kommer under dagen att maila ut en länk som ni kan gå in på och registrera er som säljare.

Fritidsgården Fenix har varit uppe och hälsat på oss lite snabbt i veckan. De delade ut lappar till eleverna med inbjudan till disco idag (fredag) 15.30-19.00. Vi kommer också att gå upp till Fenix på studiebesök den 12 maj för att bekanta oss med lokalerna och lära känna personalen.

Idrotten har redan börjat vara ute och vi kommer också att vara ute mer och mer, beroende på vädret.

Under nästa vecka är det prov i religion – Judendom. Vi har gått igenom vad eleverna ska kunna och det ligger en flik i deras So-team med info om vad de ska läsa på inför provet. Annars håller vi på för fullt att förbereda oss inför föräldramötet på torsdag.

Den 3 maj åker vi till Växjö och tittar på utställningen ”Sjukt smart”. Där visar de upp uppfinningar och kreativa lösningar som kom fram under pandemin. Jag har beställt baguetter, frukt och dricka som vi tar med oss från skolan. Men det har kom in önskemål om att bussen skulle svänga inom Mc Donalds på Samarkand på vägen hem… Naturligtvis löser vi det! Det kan vara lagom att ta med sig 100:- att handla mat för, om man vill. Man får helt enkelt välja vad man vill äta denna dag. Det går också bra att ta med sig en liten fika och eller frukt. Vi kommer att fika innan vi går in på utställningen.

/ Tessan

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *