Glad sommar!

Vilket läsår det har varit! Vi har gått ifrån pandemi med nästan halva klassen hemma till att kunna åka på utflykter och upptäcka saker igen. Lika flitiga som de är i klassrummet, lika roliga är de att åka på utflykt med. Det är ett helt otroligt härligt gäng. Något som vi tar med oss är att de har blivit mycket skickliga på teams och andra program vi använder på datorerna. Det kommer de att ha nytta av.

Det blir lite små ändringar i klassen till hösten. Wictor slutar och Dennis kommer in i klassen på heltid istället. Vi blir också 24 elever, och full klass, när vi får påfyllning av Hilding. Jag ser fram mot nästa termin. Håll i er det kommer att bli fullt ös.

Men nu är det dags för ett välförtjänt sommarlov. Vi vuxna tackar för de fina sommargåvorna och hoppas att ni alla får en härlig sommar. Jag vet att jag, som vanligt,  kommer att börja längt lite efter gänget några veckor in på semestern.

 

Vi ses igen onsdagen den 17 augusti 8.00 i samma klassrum. Glad sommar!

/ Tessan

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *